Кількість
|
Вартість
|
||
|
5 березня 2020 запрошуємо Вас пройти "курс баріста базовий-інтенсив"
Акційна вартість 1 денного курсу становить 2500 грн.
Для реєстрації учасника, необхідно зв'язатися з нами за безкоштовним номером телефону 0 800 300 442, або натиснути "купити", пысля оплати з Вами зв'яжеться менеджер та підтвердить участь.
Курс будут проводити власники сертифікатів SCA.
Адреса проведення заходу:
Київ, вул. Шахтарська 5.
Графік проведення заходу:
з 10:00 - 18:30 (обід 1 годину).
Програма заходу:
Ботаніка Арабіка і Робуста
- відмінності;
- терруар;
- види арабіки та робусти;
- будова зерна;
2. Методи збору врожаю
- методи обробки зерна;
- ступеня обсмаження;
3. Будова кавомашини і кавомолки
Обслуговування кавоварки та кавомолки
4. Бариста хто це?
Етапи приготування еспрессо
(Помел, закладка, екстракція)
Оцінка якості еспресо (практика)
Види кавових напоїв (три базових напою)
Техніка роботи з молоком (практика)
Базовий малюнок (серце) (практика)
Альтернативні методи заварювання кави
5. Короткий вступ в кавовий бізнес (відкриття кав'ярні з нуля)
6. Тестування; Практика тестування;
5 березня 2020 запрошуємо Вас пройти "курс баріста базовий-інтенсив"
Акційна вартість 1 денного курсу становить 2500 грн.
Для реєстрації учасника, необхідно зв'язатися з нами за безкоштовним номером телефону 0 800 300 442, або натиснути "купити", пысля оплати з Вами зв'яжеться менеджер та підтвердить участь.
Курс будут проводити власники сертифікатів SCA.
Адреса проведення заходу:
Київ, вул. Шахтарська 5.
Графік проведення заходу:
з 10:00 - 18:30 (обід 1 годину).
Програма заходу:
Ботаніка Арабіка і Робуста
- відмінності;
- терруар;
- види арабіки та робусти;
- будова зерна;
2. Методи збору врожаю
- методи обробки зерна;
- ступеня обсмаження;
3. Будова кавомашини і кавомолки
Обслуговування кавоварки та кавомолки
4. Бариста хто це?
Етапи приготування еспрессо
(Помел, закладка, екстракція)
Оцінка якості еспресо (практика)
Види кавових напоїв (три базових напою)
Техніка роботи з молоком (практика)
Базовий малюнок (серце) (практика)
Альтернативні методи заварювання кави
5. Короткий вступ в кавовий бізнес (відкриття кав'ярні з нуля)
6. Тестування; Практика тестування;